Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Oltenita, Protopopiatul Oltenita - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița
16 Martie, 2016

          În ziua de Marți, 15 Martie 2016, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

            Din partea Centrului Eparhial a participat preacuviosul părinte arhimandrit Rafail Mîț, Vicar Eparhial și Exarh al Mănăstirilor din cuprinsul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor.

            După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacuviosul părinte Vicar Rafail Mîț a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Dinu Geoerge-Silviu, paroh la parohia „Sfântul Nicolae”-Gălbinași, care a susținut un referat cu tema „ Tinerii ortodocși și educația lor în Biserică”.

            După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, protopop al Protopopiatului Oltenița a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, precum și discuții referitoare la perioada liturgică în care ne aflăm, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

            Ședința administrativă s-a încheiat cu intonarea cântării Profetului Isaia specifică Postului Mare „Cu noi este Dumnezeu”.

 

            A consemnat preacucernicul preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Administrator site: DR. ING. DIPL. ŞTEFAN CĂTĂLIN NIŢĂ
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator