Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Oltenita, Protopopiatul Oltenita - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Spectacolul – Concurs „Deschide-ți inima, Creștine!” a ajuns la ediția a XIV – a
15 Ianuarie, 2018

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU – Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Oltenița a organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași cea de-a XIV – a ediție a Spectacolului  – Concurs de colinde, poezii și scenete de Crăciun, intitulat „Deschide-ți inima, Creștine!”.

În acest an au participat un număr record de peste 500 de copii, de la 20 de  școli și parohii din întreg protopopiatul.

La sfârșitul concursului, toți copiii prezenți au primit pungi cu dulciuri, iar grupurile care s-au evidențiat în mod deosebit, au primit diplome pentru locul ocupat.

De asemenea, tot la sfârșitul  spectacolului – concurs,  au fost premiați și câștigătorii fazei pe protopopiat a Concursului interjudeţean cu tematică religioasă de creație plastică organizat de Sfânta Episcopie a Sloboziei și Călărașilor, ajuns la ediția a VII-a și având  tema  „2017 – Anul omagial al iconarilor şi pictorilor bisericești şi Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română”.

Evenimentul a fost organizat în cadrul programului Eparhial „2017 – Sfânta Liturghie – izvor de iubire și libertate în lumea contemporană”,  desfășurându-se ca în fiecare an în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oltenița.

A consemnat preot Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Administrator site: DR. ING. DIPL. ŞTEFAN CĂTĂLIN NIŢĂ
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator