P.C. Preot Marian Necula, Protopop al Olteniţei a participat duminică, 19 februarie 2012 la slujba arhierească din Parohia Ciocârlia, Protopopiatul Urziceni

În data de 19 februarie 2012, în Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi, a treia din perioada Triodului, numită şi Duminica Lăsatului Sec de Carne, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, Întâistătătorul Eparhiei Sloboziei şi Călăraşilor, a adus bucurie duhovnicească credincioşilor din Parohia Ciocârlia, Protopopiatul Urziceni.

Preasfinţia Sa a slujit Sfânta Liturghie, înconjurat de Preacucernicul Părinte Consilier Daniel Enaşcu, Preacucernicul Părinte Bogdan Ionuţ Stancu, Protopop de Urziceni, Preacucernicul Părinte Marian Necula, Protopop de Oltenița şi un sobor de preoţi şi diaconi. La slujbă au fost prezente autorităţi locale alături de mulţime de credincioşi.

În această zi a fost hirotonit preot diaconul Marian Ion, care va păstorii credincioșii din parohia Smirna, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, din Protopopiatul Slobozia.

La momentul predicii Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt de învăţătură la pericopa evanghelică a zilei, despre această perioadă de pregătire a Sfântului și Marelui Post.

După oficierea Sfintei Liturghii, Întâistătătorul Eparhiei noaste a săvârșit slujba parastasului pentru fericiții ctitori, binefăcători şi slujitori ai Parohiei Ciocârlia.

Related Posts

Sari la conținut