CONCURSUL NAŢIONAL DE MINIPROIECTE DE EDUCAŢIE SOCIAL-FILANTROPICĂ „COPILUL ÎNVAŢĂ IUBIREA LUI HRISTOS”

Conform Hotărârii Sfântului Sinod nr. 8712/2011 luată în şedinţa de lucru din 25 octombrie 2011, Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Teologic-Educaţional al Patriarhiei organizează în toate eparhiile, în cursul anului 2012, Concursul naţional de miniproiecte de educaţie social-filantropică „Copilul învaţă iubirea lui Hristos”, ca parte a proiectului religios duhovnicesc, cultural editorialistic şi mediatic dedicat Anului omagial al Sfântului Maslu şi al îngrijirii bolnavilor.

Scopul concursului este de a cultiva dragostea faţă de semeni şi de a-i educa pe copii în sensul ajutorării semenilor aflaţi în suferinţă: bătrâni bolnavi, singuri, copii abandonaţi sau în situaţii speciale, familii sărace etc.

Concursul se adresează copiilor, preoţilor şi profesorilor de religie implicaţi în Programul catehetic „Hristos împărtăşit copiilor”.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute din conceptul concursului de mai jos:

Concursul naţional de miniproiecte de educaţie social-filantropică „Copilul învaţă iubirea lui Hristos” [https://protoieriaoltenita.ro/wp-content/uploads/2012/02/Concept_concurs_Copilul_invata_iubirea_lui_Hristos-2012.pdf]

[]

Related Posts

Sari la conținut