Acţiunea “De ziua ta măicuţă!” desfăşurată de Grădiniţa cu program prelungit Nr.2 Olteniţa în parteneriat cu Protopopiatul Olteniţa, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii

În data de 8 martie 2012, la Grădiniţa cu program prelungit Nr.2 Olteniţa s-a desfăşurat acţiunea intitulată “ De ziua ta măicuţă!”.

Au fost prezenţi copii de la grupa mijlocie cu program prelungit, iar ca invitate au fost mamele acestora pe care copiii au ţinut cu tot dinadinsul să le sărbătorească. De asemenea s-a aflat si doamna Ioniţă Gina Eugenia, reprezentat al Protopopiatului Olteniţa cu care grădiniţa derulează un parteneriat.

În deschidere copii au prezentat un program artistic care a cuprins versuri şi cântece de o deosebită sensibilitate închinate mamei lor, fată de care au avut prilejul să îşi exprime sentimentele de dragoste şi preţuire pentru tot ceea ce fac pentru ei.

Surpriza a fost foarte mare penru mămici şi bunici, acestea fiind deosebit de emoţionate şi încântate de urările făcute de copii.

Doamna Ioniţă Gina Eugenia a dăruit mămicilor cărţi de rugăciuni şi iconiţe din partea Protopopiatului Olteniţa.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar în încheierea acţiunii a avut loc şi “surpriza dulce” moment savurat atât de copii cât şi de mamele lor.

Related Posts

Sari la conținut