Aniversarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu

Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, aniversează astăzi, joi, 23 august 2012, împlinirea vârstei de 58 de ani.

Cu acest prilej, clerul şi binecredincioşii Eparhiei Sloboziei şi Călăraşilor au adus ofrandă de rugăciune în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, prin oficierea Sfintei Liturghii.

Ca bucuria comuniunii să fie deplină, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a slujit alături de Preasfinția Sa Sfânta Liturghie Arhierească. Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului a dat răspunsurile liturgice și a susținut un mic concert la vremea cuvenită.

Preasfinția Sa a mulțumit tuturor celor prezenți pentru urările adresate, vorbind despre însemnătatea liturgică a acestei zile, Odovania Adormirii Maicii Domnului, despre ajutorul pe care toţi îl primim prin rugăciunile Sfintei Născătoare de Dumnezeu.

Preasfinţitul Părinte episcop Vincenţiu a fost apoi felicitat la Centrul Eparhial de părinţii consilieri, de părinţii protopopi, dar şi de oficialităţi locale şi judeţene.

Related Posts

Sari la conținut