Caz social identificat de serviciul acreditat de consiliere psiho-socială din cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului Olteniţa

Atunci când observi un om că este nevoiaş, că suferă, nu ezita să îi întinzi o mână. Cu siguranţă are o poveste de viaţă care aşteaptă să fie spusă cuiva ce are răbdare să asculte şi suflet să ajute.

Serviciul acreditat de consiliere psiho-socială din cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului Olteniţa a identificat o familie monoparentală formată din mamă şi fiică în vârstă de 16 ani, care are nevoie de sprijin şi suport pentru a reuşi să depăşească situaţia de criză prin care trece.

Vremurile pe care le traversează societatea noastră sunt unele foarte grele, iar cei mai slabi dintre noi, de cele mai multe ori, nu pot ţine pasul. De aceea, comunitatea trebuie să se implice, să îi sprijine pe cei în suferinţă, să împartă din puţinul pe care îl au.

Biroului de Asistenţă Socială se implică acordând suport psiho-emoţional realizat prin consiliere, precum şi sprijin material de urgenţă, atunci când situaţia o cere.

[]

Related Posts

Sari la conținut