16 Septembrie 2013 – Seminar de promovare a activităţii social-filantropice desfăşurate în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Luni, 16 septembrie 2013, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor a organizat în colaborare cu Protopopiatul Olteniţa primul seminar cu tema „Promovarea activităţii social-filantropice desfăşurate în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”, eveniment dedicat anului omagial „SLUJIRE ŞI DĂRUIRE – Două decenii de misiune creştină în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”.

Prin susţinerea acestui seminar s-a urmărit realizarea obiectivului general de promovare a activităţii social-filantropice desfăşurate la nivelul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, precum şi a Protopopiatului Olteniţa.

În cadrul seminarului au fost prezentate: proiectele sociale de succes ale Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și impactul acestora la nivel regional, contribuția Asociației Socio-Culturale Matei Basarab în județele Ialomița și Călărași, în domeniul social și al formării profesionale, programele social-filantropice implementate de Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Oltenița şi proiectele sociale implementate de Parohia Surlari și impactul acestora la nivel local.

Transparenţa cu care au fost prezentate programele cu caracter social desfăşurate la nivelul Protopopiatului Olteniţa, prin Biroul de asistenţă socială, a fost extrem de apreciată atât de către partenerii sociali, cât şi de către sponsorii acestor activităţi. Astfel, a fost consolidată încrederea în modul de furnizare a serviciilor sociale.

În cadrul seminarului, partenerii sociali au lansat propuneri de colaborare, în vederea adaptării permanente a serviciilor sociale furnizate la standardele de calitate, precum şi îmbunătăţirea lor continuă.

Related Posts

Sari la conținut