Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 18 Februarie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Alexandru Tănase, Inspector Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Inspector Alexandru Tănase a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Dumitrică Dumitru, paroh la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”-Oltenița, care a susținut un referat cu tema „Sfânta Taină a Spovedaniei-aspecte practice”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Necula Marian, Protopop de Oltenița,a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

De asemenea a fost prezentat preoților prezenți și noul preot paroh de la parohia Prozanic, precucernicul părinte Niță Ștefan-Cătălin.

Ședința administrativă s-a încheiat cu cântarea troparului Ortodoxiei.

A consemnat PC Preot Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut