Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 13 Mai 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Ion Florea, Consilier Economic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

După ce s-a cântat la începutul ședinței troparul „Hristos A Înviat!”, preacucernicul părinte consilier Ion Florea a deschis lucrările ședinței transmițând celor prezenți arhierești binecuvântări din partea Preasfinției Sale, Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcop al Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop al Olteniței, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului „Sfinții Martiri Brâncoveni și importanța lor în istoria Bisericii Ortodoxe Române”, susţinut de PC Preot Niță Ștefan-Cătălin de la parohia „Sfântul Gheorghe”-Prozanic din cadrul Protopopiatului Oltenița.

A consemnat PC Preot Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut