Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Joi, 12 Iunie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Gabriel Oproiu, consilier eparhial în cadrul Oficiului Canonico-Juridic.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Gabriel Oproiu a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Florea Vasile, paroh la parohia „Sfântul Gheorghe”-Luptători, care a susținut referatul cu tema „Sfinții Martiri Brâncoveni”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Necula Marian, Protopop de Oltenița,a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

De asemenea a fost prezentată preoților prezenți și noua asistentă socială a Protopopiatului Oltenița, în persoana domnișoarei Luțu Irina.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul părinte Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut