Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 15 Iulie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, consilier administrativ-bisericesc în cadrul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Cristi Gavrilă a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Ghiță Gheorghiță, paroh la parohia „Adormirea Maicii Domnului”-Odaia Vlădichii, care a susținut referatul cu tema „Spovedania copiilor”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop de Oltenița,a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

La ședința administrativă a Protopopiatului Oltenița din această lună au fost prezenți și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă al Județului Călărași care au adus la cunoștință precucernicilor preoți ultimele noutăți în legătură cu securitatea și sănătatea în muncă.

De asemenea a fost prezent și domnul inginer Ilie George care se va ocupa la nivelul Protopopiatului Oltenița de intabularea actelor de proprietate existente în cadrul parohiilor.

A fost prezentat preoților prezenți și noul preot paroh de la parohia „Sfântul Nicolae” din Curătești, Protopopiatul Oltenița, în persoana preacucernicului părinte Mircea Surcel.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul părinte Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut