Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 16 Septembrie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Manuel Rusu, consilier cultural în cadrul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Manuel Rusu a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Mircea Surcel, paroh la parohia „Sfântul Nicolae”-Curătești, care a susținut referatul cu tema „Pregătirea credincioșilor în vederea primirii Tainei Sfintei Împărtășanii”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop de Oltenița,a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul părinte Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut