Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Joi, 13 Noiembrie 2014, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Demișcă Daniel, Consilier pentru Misiune în cadrul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Demișcă Daniel a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Braică Vasile, paroh la parohia „Cuvioasa Parascheva”-Stancea, care a susținut referatul cu tema „Postul Crăciunului-prilej de sporire în viața duhovnicească”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Necula Marian, Protopop al Olteniței, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul părinte Ciobanu-Popa Gabriel-Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut