ANUNȚ UMANITAR “Sunt Narcisa și vreau să trăiesc!” Împreună, putem salva o viață !

ANUNȚ UMANITAR

“Sunt Narcisa și vreau să trăiesc!” Împreună, putem salva o viață !

Are doar 15 ani şi nume de floare, Narcisa, din Radovanu, județul Călărași. Dar viaţa a încercat-o greu. A primit un verdict cumplit de la medici: osteosarcom (cancer la oase). Iar boala, de care a aflat de curând, îi macină trupul şi sufletul. În acest moment urmează ședințe de citostatice. Fetei i s-a dat însă o șansă printr-un tratament foarte costisitor la Firenze (Italia). Părinții fetei nu pot acoperi cheltuielile iar Narcisa are nevoie de ajutor financiar pentru drumul lung și sinuos al vindecării. Cu fiecare zi care trece, problemele Narcisei se agravează, de aceea ea are nevoie de ajutorul vostru, al nostru, al tuturor și sprijinul celor ce pot oferi acestui copil speranța de viață, raza de lumină, bucuria și seninătatea părinților săi.

Inimile bune şi generoase să se unească şi să aducă bucurie Narcisei mai ales că niciodată o faptă bună nu trece neobservată în faţa lui Dumnezeu. Să ne punem în locul lor și să ne gândim cum ne-ar fi fost nouă în situația lor și atunci ce bine am putea face fiind un suport financiar în astfel de clipe.

Iată mai jos și mesajul Narcisei postat pe pagina sa de facebook:

”Numele meu este Narcisa Lefegiu, sunt din Radovanu, județul Călărași și tocmai am fost diagnosticată cu osteosarcom (cancer la oase). Am fost băgată direct la citostatice, în câteva zile voi rămâne fără păr, dar nu asta e cel mai important. EU VREAU SĂ TRĂIESC, SĂ LUPT PENTRU VIAȚA MEA. Am 14 ani și 5 luni și provin dintr-o familie modestă, cu venituri de 1000 de ron lunar. Sunt bulversată, dezorientată și vă cer ajutorul. Se pare că va trebui să plec la Firenze, în Italia, pentru o nouă șansă la viață și asta cât mai repede. Nu pot sta aici așteptându-mi moartea.”

numerele de cont unde pot fi depuși banii:

RO22RNCB0099144396280001 Lefegiu Narcisa Mihaela – cont RON

RO92RNCB0099144396280002 Lefegiu Narcisa Mihaela – cont Euro

A consemnat Preacucernicul Preot Niță Stefan-Cătălin – administrator al site-ului Protopopiatului Oltenița

Related Posts

Sari la conținut