Importanța orei de religie în școli

În virtutea îndrumării Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Oltenița a convocat în ziua de Joi, 19 Februarie 2015, orele 10°° toți preoții și profesorii de religie din protopopiat, pe Cercuri Pastorale, la consfătuiri și informări privind modul de abordare a hotărârii Curții Constituționale a României privind cererile din partea părinților și elevilor de participare la ora de Religie.

De asemeni, în ziua de Vineri, 20 Februarie 2015, orele 15°°, a avut loc în Biserica „Sfântul Nicolae”-Oltenița consfătuirea pe aceeași temă cu toți preoții și profesorii de religie din Protopopiatul Oltenița. Această consfătuire s-a desfășurat sub îndrumarea preacucernicului părinte Necula Marian, protopop al Olteniței și preacucernicului părinte Puișor Arcadie-Alin, inspector de Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Călărași.

În cazul ambelor acțiuni, prezența a fost una foarte bună, toți preoții și profesorii de religie arătând un interes deosebit pe această problemă a societății contemporane privind educația moral-religioasă a copiilor noștri.

A consemnat preacucernicul părinte Necula Marian, protopop al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut