Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 17 Martie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Daniel Demișcă, Consilier pentru Misiune și paroh al parohiei „Cuvioasa Parascheva”-Frumușani din cadrul Protopopiatului Oltenița.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte consilier Daniel Demișcă a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Iuliu Rusu, preot II la parohia „Sfântul Ierarh Nicolae”-Căscioarele, care a susținut un referat cu tema „Slujba agheazmei mici și importanța ei pentru credincioși”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop al Olteniței, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu intonarea imnului „Cu noi este Dumnezeu”.

A consemnat preacucernicul preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut