Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 12 Mai 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Daniel Demișcă, consilier pentru misiune și paroh al parohiei „Cuvioasa Parascheva”-Frumușani din cadrul Protopopiatului Oltenița.

După intonarea troparului „Hristos A Înviat”, preacucernicul părinte consilier Daniel Demișcă a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Dan Cimpoca, preot III la parohia „Sfântul Gheorghe” și „Adormirea Maicii Domnului”-Radovanu, care a susținut un referat cu tema „Cinstirea eroilor în Biserica Ortodoxă Română”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop al Olteniței, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rugăciunea „Luminează-te, Luminează-te”.

A consemnat preacucernicul preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut