Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 16 Iunie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Gabriel Oproiu, consilier eparhial în cadrul Oficiului Canonico-Juridic.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Gabriel Oproiu a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Șchiopu Emilian, paroh la parohia „Adormirea Maicii Domnului”-Clătești, care a susținut referatul cu tema „Activitatea social-misionară a parohiei în societatea contemporană”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Necula Marian, Protopop de Oltenița,a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

De asemenea a fost prezentat preoților prezenți și noul preot II de la parohia „Schimbarea la Față”-Sohatu, în persoana preacucernicului părinte Tomescu Alexandru-Ionuț.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul părinte Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut