Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 14 Iulie 2015, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Daniel Demișcă, consilier pentru misiune și paroh al parohiei „Cuvioasa Parascheva”-Frumușani din cadrul Protopopiatului Oltenița.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte consilier Daniel Demișcă a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Dumitru Cojocaru, paroh la parohia „Sfântul Ierarh Nicolae”-Cucuieți, care a susținut un referat cu tema „Sfântul Ioan Gură de Aur-model pentru preotul contemporan”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop al Olteniței, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preacucernicul preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut