Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 15 Martie 2016, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacuviosul părinte arhimandrit Rafail Mîț, Vicar Eparhial și Exarh al Mănăstirilor din cuprinsul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacuviosul părinte Vicar Rafail Mîț a declarat ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Dinu Geoerge-Silviu, paroh la parohia „Sfântul Nicolae”-Gălbinași, care a susținut un referat cu tema „ Tinerii ortodocși și educația lor în Biserică”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, protopop al Protopopiatului Oltenița a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, precum și discuții referitoare la perioada liturgică în care ne aflăm, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu intonarea cântării Profetului Isaia specifică Postului Mare „Cu noi este Dumnezeu”.

A consemnat preacucernicul preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut