Grupul de Acțiune Locală „Colinele Argeșului” întrunit la Mitreni

În ziua de 25 martie 2016, sărbătoarea Buneivestiri, începând cu orele 13°° s-a desfășurat cu binecuvântarea Presfințitului Părinte Vinecnțiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor în comuna Mitreni, județul Călărași ședința Grupului de Acțiune Locală „Colinele Argeșului”.

La convocarea preacucernicului părinte protopop Marian Necula au fost prezenți toți preoții parohi din Protopopiatul Oltenița la inițiativa domnului primar Minciună Tudorel al comunei Mitreni, președinte al Grupului de Acțiune Locală „Colinele Argeșului”, unde au luat la cunoștință de oportunitățile oferite prin acest program.

În urma discuțiilor, părinții parohi au înaintat președintelui Grupului de Acțiune Locală „Colinele Argeșului” Minciună Tudorel proiectele și necesitățile stringente pe fiecare parohie pentru accesarea de fonduri prin Grupul de Acțiune Locală. Acestea au constat în reparații de Biserici, înființarea și construirea de centre socio-culturale, construirea de capele mortuare, susținerea de activități socio-culturale etc.

A consemnat părintele protopop Marian Necula.

Related Posts

Sari la conținut