Concursul de cântece, poezii şi scenete de Paşti, Lumină din Lumina Învierii

Ca în fiecare an, şi anul acesta Protopopiatul Olteniţa a organizat, având binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în data de 08 mai 2016, în Duminica a II-a după Sfintele Sărbători de Paşti, cea de-a XII-a ediţie a Concursului de cântece, poezii şi scenete de Paşti intitulată „Lumină din Lumina Învierii” la care au participat copii de la instituţiile de învăţământ din municipiul Olteniţa şi împrejurimi.

Această a XII-a ediţie a spectacolului concurs s-a desfăşurat ca urmare a unei colaborări rodnice între biserică şi şcoală, preoţi, profesori de religie şi directori de şcoli din Protopopiatul Oltenița, prin implicarea directă a preacucernicului părinte protopop Marian Necula.

Toţi copiii participanţi au primit în dar dulciuri iar câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, ca semn de recunoaştere a strădaniei lor.

De asemenea, în finalul concursului au fost desemnaţi şi câştigătorii celei de-a XII-a ediţie a Expoziţiei de icoane, ouă încondeiate şi ornamente de Paşti, intitulată „Lumină din Lumina Învierii”, al cărei vernisaj a avut loc în data de 27 aprilie 2016.

A consemnat părintele Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Olteniţa.

Related Posts

Sari la conținut