Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 09 August 2016, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul „Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul” – Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte arhidiacon Nicușor – Silviu Dascălu, consilier eparhial în cadrul Sectorului Mass – Media.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte consilier Nicușor – Silviu Dascălu a transmis tuturor celor prezenți Arhierești Binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Episcop VINCENȚIU, declarând ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Gabriel Cireșoiu de la parohia „Cuvioasa Parascheva” – Frumușani, care a susținut referatul cu tema „Tinerii credincioşi – bucurie pentru familie, Biserică şi neam”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, protopop de Oltenița, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

La finalul întâlnirii, părintele consilier Nicușor – Silviu Dascălu a prezentat preoților modalități de administrare și întreținere a site-urilor existente în cadrul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor, totodată îndemnând preoții prezenți pentru înființarea unor site-uri parohiale. De asemenea, preacucernicia sa ne-a prezentat și ultimele noutăți în accesarea de pe telefonul mobil a site-urilor existente în episcopia noastră.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut