Ședința Administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 11 Octombrie 2016, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul „Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul” – Oltenița.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, Consilier Administrativ – Bisericesc în cadrul Sfintei Episcopii a Sloboziei și Călărașilor..

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, s-a cântat „Veșnica Pomenire” pentru fratele nostru, părintele Ioan Mihăescu, fost paroh la parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Renașterea care a trecut la Domnul în ziua de vineri, 30 septembrie 2016, fiind înmormântat în ziua de duminică, 02 octombrie 2016.

În continuare, preacucernicul părinte consilier Cristi Gavrilă a transmis tuturor celor prezenți Arhierești Binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Episcop VINCENȚIU, declarând ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Rodin – Bogdan Cipleu de la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” – Oltenița, care a susținut referatul cu tema „Implicarea tinerilor în opera caritabilă a bisericii”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte Marian Necula, protopop de Oltenița, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural, Social–Misionar și Mass-Media, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut