Ziua Internaţională a persoanelor cu handicap

Persoanele cu dizabilităţi sărbătoresc în data de 3 decembrie în fiecare an, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap.

Biroul de asistenţă socială din cuprinsul Protopopiatului Olteniţa reprezentat de părintele secretar Ciobanu – Popa Daniel şi doamna Ioniţă Gina – Eugenia asistent social, a participat şi în acest an la serbarea organizată de Complexul de Servicii Comunitare Olteniţa, unde copiii au oferit un program artistic de excepţie, ilustrat prin cântece şi poezii.

La sfârşitul programului, toţi copiii au primit daruri din partea părintelui secretar, dar și un cuvânt de învăţătură pentru cei prezenți. De asemenea, a avut loc şi un atelier de lucru prin care copiii au avut ocazia să facă omuleţi de zăpadă pe planşe pregătite de personalul de specialitate al centrului, aceştia fiind foarte încântaţi.

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru persoanele cu handicap. Nu lipsa sau prezenţa unei dizabilităţi îi face pe oameni deosebiţi, ci caracterul, munca, talentul şi aptitudinile.

A consemnat doamna Ioniţă Gina Eugenia – asistent social al Protopopiatului Olteniţa.

Related Posts

Sari la conținut