Spectacolul – Concurs „Deschide-ți inima, Creștine!” a ajuns la ediția a XIII-a

În ziua de Duminică, 18 decembrie 2016, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oltenița, a fost organizată, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU – Episcopul Sloboziei și Călărașilor, cea de-a XIII-a ediție a Spectacolului – Concurs de colinde, poezii și scenete de Crăciun, intitulat „Deschide-ti inima, Creștine!”.

La acest eveniment și-au dat concursul un număr de peste 400 de copii, de la 14 școli din municipiul Oltenița și din parohiile din cuprinsul Protopopiatului Oltenița.

La sfârșitul concursului, toți copiii au primit pungi cu dulciuri, iar grupurile care s-au evidențiat în mod deosebit, au primit diplome pentru locul ocupat.

De asemenea, tot la sfârșitul spectacolului – concurs, au fost premiați și câștigătorii fazei pe protopopiat a Concursului interjudeţean cu tematică religioasă de creație plastică organizat de Sfânta Episcopie a Sloboziei și Călărașilor, ajuns la ediția a VI-a și având tema „2016 – Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti în Patriarhia Română”.

Prezentatorii acestui spectacol au fost tinerii studenți, Maria Necula și Cristian Necula.

A consemnat preot Ciobanu Daniel, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut