Ședință administrativă lunară cu preoții din cadrul Protopopiatul Oltenița

Marți, 09 aprilie 2019, a avut loc Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Oltenița.

În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Cristi Gavrilă – Consilier al Oficiului Canonico – Juridic.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Popescu Vasile – Adrian – paroh la parohia Luica, a prezentat referatul cu tema ,,Tradiții în satul românesc din Bărăgan cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști”.

În continuarea ședinței, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop de Oltenița, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc, Cultural și Social – Misionar,  punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Părintele Consilier Cristi Gavrilă și părintele protopop Marian Necula au prezentat informații preoților despre procesiunea cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului, de la Schitul Vovidenia – Mănăstirea Neamț, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, ce se va desfășura în Municipiul Slobozia, cu ocazia hramului Mănăstirii Sfinții Voievozi, în ziua de marți, 30 aprilie 2019.

 

A consemnat preot Ciobanu – Popa Daniel, secretar II al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut