Concert caritabil. Ajutor financiar de 5.000 lei și 150 euro pentru cazul medical al doamnei Ștefania Ene

Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciu Social din cadrul Protopopiatului Oltenița monitorizează și vine în întâmpinarea dificultăților resimțite de oamenii din comunitate. Astfel, și în această perioadă a fost identificat un caz medical pe care am dorit să îl ajutăm angrenând în acest demers întreaga comunitate a orașului Oltenița.

Cazul medical aparține doamnei Ene Ștefana din mun. Oltenița – județul Călărași, în vârstă de 54 ani, care în urma unor analize medicale, a fost diagnosticată având Carcinom mamar la sânul drept. Dosarul medical a fost depus la doamna Gina Ioniță, asistent social al Protopopiatului Oltenița

În acest sens,  părintele Cristian Necula a organizat un concert caritabil susținut de Corul de copii ,,Sfântul Alexandru” al Catedralei din Oltenița ce a putut fi urmărit și online pe Pagina de Facebook a parohiei.

De asemenea, Parohia Sfântul Nicolae – Oltenița prin  părintele Protopop Dr. Marian Necula a hotărât, în colaborare cu Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciu social, ca banii strânși în urma colectei din Postul Nașterii Domnului din parohia mai sus amintită să fie direcționați către același caz medical al doamnei Ștefania Ene.

În urmă celor două acțiuni s-a strâns suma de  5000 lei și 150 euro, iar în ziua de 18 ianuarie banii au fost oferiți doamnei pentru tratamentul ce urmează să îl efectueze.

Îi dorim multă sănătate!

Preot Cristian Necula.

Related Posts

Sari la conținut