Fii dar din darul lui Dumnezeu

Mântuitorului nostru Iisus Hristos este aceea de a ne iubi aproapele ca pe noi înșine. Și aceasta se vădește în înțelegerea și trăirea greutăților pe care semenii noștri le poartă în viața de zi cu zi. 

Astfel în data de 26 ianuarie 2021, Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciu Social acordat în comunitate persoanelor adulte din cadrul Protopopiatului Oltenița a organizat o acțiune social – filantropică unde a venit în sprijinul unei familii cu venituri reduse și care se află în evidența serviciului social, oferindu-le  pachete cu alimente  și îmbrăcăminte. 

Am remarcat bucuria pe chipul acestei familii care ne îndeamnă să fim alături de cei aflați în suferință, suferință și întristări și totodată având și noi mulțumirea că prin implicarea Bisericii multe persoane aflate în situații dificile găsesc alinare și sprijin.

Un mic dar și o vorbă bună schimbă starea omului din întristare în bucurie și-l face să fie mai bun, mai înțelegător și mai răbdător, înmulțind credința în Bunul Dumnezeu.

 

 A consemnat Doamna Ioniță Gina Eugenia, asistent  social al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut