08 Martie – Ziua Internațională a Femeii în Protopopiatul Oltenița

Odată cu începutul primăverii, ziua de „8 Martie” ne readuce tuturor în inimă acea bucurie a copilăriei, care întotdeauna s-a manifestat sub forma unor mici daruri, flori, felicitări și mărțișoare, dedicate în mod special fetelor și mamelor. 

Întrucât sunt frumoase aceste tradiții românești care însoțesc începutul de primăvară, ne dorim ca ele să nu fie uitate, mai ales că acestea contribuie la întărirea sentimentului de dragoste, de prietenie și de comuniune .

Astfel,  în data de 8 Martie 2021, Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciu social acordat în comunitate persoanelor adulte din cadrul Protopopiatului Oltenița, reprezentat de doamna Ioniță Gina Eugenia, a organizat o acțiune social- filantropică prin care mai multe persoane provenite din familii aflate în situații de risc social care se află în evidențele centrului, au primit daruri materiale constând în produse alimentare, o floare și un cuvânt de mângâiere. Acțiunea s-a desfășurat în semn de dragoste și sprijin, față de aceste mame, aflate în situații sociale dificile.

 

A consemnat Doamna Ioniță Gina Eugenia, asistent social al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut