TABĂRA GRATUITĂ PENTRU COPIII DIN PAROHIA SPANȚOV

În perioada 30 august – 01 septembrie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, copiii ,,Grupului de cateheză” al Parohiei Spanțov au participat la tabăra gratuită organizată sub coordonarea părintelui paroh Șerban Mihai-Ionuț.

La această tabără au participat 44 de copii din parohie, cât și din parohiile învecinate, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Pe parcursul celor trei zile ale taberei copiii au vizitat următoarele obiective turistice: Muzeul Cinegetic – Posada, Castelul Peleș, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Ansamblul Monumental Curtea Domnească-Târgoviște, Grădina Zoologică Târgoviște. La finalul taberei toți participanții s-au rugat împreună la Mânăstirea Dealu din comuna Aninoasa, județul Dâmbovița.

Beneficiarii taberei au fost cazați la o pensiune din satul Moeciu de jos, județul Brașov, unde au servit mesele și s-au bucurat de diverse activități sportive și recreative: foc de tabără, drumeție pe traseu montan, loc de joacă și întreceri sportive.

Pe lângă bucuria și entuziasmul pe care l-au avut copiii și tinerii parohiei în cadrul acestei tabere, considerăm că au avut un real folos duhovnicesc și educativ.

Această tabără a fost organizată ca recunoștință și încurajare pentru copiii și tinerii care sunt prezenți atât la sfintele slujbe, cât și la catehezele și activitățile organizate de parohie.

Tabăra a fost oferită gratuit și  realizată cu sprijinul Parohiei ,,Sfântul Nicolae”-Spanțov și a credincioșilor din parohie, Asociației ,,Român Bun” și Consiliul Local Spanțov, prin domnul Primar Silviu-Niki Gheorghescu.

Mulțumim Bunului Dumnezeu și tuturor celor implicați!

Related Posts

Sari la conținut