Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Oltenița prezenți la Taina Sfântului Maslu

Vineri, 30 septembrie 2022, elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Oltenița, însoțiți de părintele profesor Vasile Cristian și dna. profesoară Zorzor Mirela, au participat la slujba Sfântului Maslu, ce a avut loc la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Oltenița.

Slujba a fost oficiată de către părintele profesor Vasile Cristian și părintele Ionce Ioan.

Elevii nu au fost singurii participanți, ci au avut bucuria de a-i însoți în rugăciune pe adulții aflați în „Centrul de abilitare și reabilitare persoane adulte cu dizabilități” – Oltenița.

Părintele Ionce Ioan este un părinte spiritual apropiat al acestor oameni speciali, având în grija sa și alte centre: Centrul din Ciocănești și cel din Vâlcelele.

Specialiștii centrului din Oltenița au fost și ei prezenți la aceasta slujbă tămăduitoare.

La finalul Sfântului Maslu, în curtea frumoasei biserici, elevii au făcut cunoștință cu adulții din Centru și au purtat un dialog deschis.

Elevilor li s-a explicat despre Taina Sfântului Maslu, când a fost instituită, de către cine, ce materii se folosesc și de ce.

Participanții au hotărât să revină în Casa Domnului, lăsând în inimile lor multă bucurie și recunoștință față de Bunul Dumnezeu.

Au consemnat pr. prof. Vasile Cristian și prof. Mirela Zorzor

Related Posts

Sari la conținut