Concert caritabil ,,Împreună pentru Adriana”

Vineri, 30 septembrie 2022, Parohia ,,Sfântul Nicolae” din Oltenița a organizat un concert caritabil pentru Adriana Loredana aflată la tratament la clinica Anadolu, Turcia.

Adriana Loredana este diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la sân, de gradul 3 și are nevoie să urmeze tratamente foarte costisitoare.

Venind în spririjinul acestui caz, Corul de copii al Catedralei din Oltenița și Corala Sf. Antim Ivireanul a Protopopiatului Oltenița au concertat în fața unui public inimos format din preoți, profesori, elevi și credincioși.

Concertul a fost transmis live pe pagina Catedralei din Oltenița, astfel încât au putut urmări și dona și cei au urmărit de acasă.

În urma evenimentului a fost strânsă suma de 2107 lei, bani care vor fi oferiți familiei încercate pentru susținerea tratamentelor medicale necesare.

În finalul evenimentului cultural Părintele Protopop dr. Necula Marian a felicitat corurile participante și a subliniat importanța promovării solidarității într-o lume dominată de individualism și a îndemnat pe totți cei prezenți să doneze pentru Adriana Loredana.

Cei care vor să ajute în continuare pot dona în următoarele conturi:

  • (RON) RO87RZBR0000060023265829
  • (EUR) RO54RZBR0000060023812339

Titular: LARISA SERBAN

 

(A consemnat, Pr.drd. Cristian Necula, Secretar al Protopopiatului Oltenița)

Related Posts

Sari la conținut