Prima ședință administrativă din anul 2024 a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița

În ziua de Marți, 9 Ianuarie 2024, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc prima ședinţă administrativă a preoţilor din Protopopiatul „Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul” –  Oltenița pe anul 2024.

Din partea Centrului Eparhial a participat preacucernicul părinte Rusu Manuel, Consilier al Sectorului Cultural.

După ce a fost intonat „Troparul Bobotezei”, preacucernicul părinte consilier Rusu Manuel a transmis tuturor celor prezenți Arhierești Binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Episcop VINCENȚIU, declarând ședința deschisă, după care a dat cuvântul preacucernicului părinte Popescu Vasile – Adrian de la parohia „Sfântul Nicolae” – Luica, care a susținut referatul cu tema „Taina Sfântului Botez părtășie la jertfa lui Hristos”.

După susținerea referatului, preacucernicul părinte dr. Marian Necula, protopop al Olteniței, a lansat în discuție diverse probleme legate de tema referatului, după care au fost comunicate preoților adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la Sectoarele Administrativ–Bisericesc, Economic–Financiar, Cultural și Social–Misionar, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința administrativă s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

 

A consemnat preot Daniel Ciobanu, secretar al Protopopiatului Oltenița.

Related Posts

Sari la conținut