ARTICOLE
JUL
15
MON

Ședința administrativă lunară cu preoții din cadrul Protopopiatului Oltenița

Categoria Noutăți    |     13:50

Ședința administrativă lunară cu preoții din cadrul Protopopiatului Oltenița

Galerie foto

Marți, 09 iulie 2019, începând cu ora 10°°, a avut loc Ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Oltenița.

În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Laurențiu Mititelu, Consilier Bunuri Bisericești în cadrul Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea „Împărate Ceresc”, preacucernicul părinte Laurențiu Mititelu a luat cuvântul, transmițând Arhierești Binecuvântări tuturor celor prezenți din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, după care preacucernicul părinte protopop Marian Necula a felicitat preoții care își serbează ziua de naștere în luna iulie.

Apoi, părintele Nicolae Necula, paroh la parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” – Mitreni, a prezentat referatul cu tema „Spovedania și Duhovnicia – spovedania, mijloc de împăcare a omului cu Dumnezeu”. La discuțiile avute după referat au participat preacucernicii părinți Baciu George, paroh la parohia Crivăț, Măhărea Mihai, paroh la parohia Valea Popii și Ciobanu Alexandru Valentin, paroh la parohia Căscioarele.

În continuarea ședinței, preacucernicul părinte Marian Necula, Protopop de Oltenița, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectoarele Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc, Cultural și Social – Misionar,  punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

 

 

A consemnat preot Ciobanu - Popa Daniel, secretar II al Protopopiatului Oltenița.